SPL
<p>Ett stort know-how och kunskap när det gäller att tillhandahålla kvalitet</p>

EN DESIGN SOM GÅR ATT TA TILL SIG

Tack vare den integrerade avdelningen för produktutveckling och produktionsteknik, säljer SPL funktionella produkter, ofta innovativa, anpassade till de flestas smak för en harmonisk integrering i alla typer av offentliga miljöer.

 

KVALITETSPRODUKTER

Efter över ett kvarts sekel av industriell erfarenhet, har SPL förvärvat bevisad kunskap inom utskärning, bågformning, svetsning, värmeformning och ytbehandling.

Företaget vill ständigt förbättras och utvecklar sina svetsningsprocesser i samarbete med företaget Air Liquide som de ingått partnerskapsavtal med för fortsatt permanent utbildning av sina svetsare.

 

STÖDER SINA ÅTERFÖRSÄLJARE

I ett varaktigt partnerskap, erbjuder SPL sina återförsäljare permanent stöd:
 - försäljning: fysisk närvaro i sju europeiska länder, reklamjippon, utbildning av resande och kontorsbundna säljare av rörliga och fasta affäretablissemang....
 - marketing: tillhandahåller moderna hjälpmedel för marknadsföring
 - logistik : många produkter i lager, vi är ständigt måna om förpackningskvaliteten, direkta leveranser i enlighet med återförsäljarnas förväntningar.

Group /expertises
SPL-gruppens team är professionella, flerspråkiga, månar om kvalitet, och deras kompetens ställs till kundernas förfogande varje dag.
Copyright © 2015 SPL - Kontakt - Juridiska villkor - RSS - Besök våra varumärkens sajter  : PROCITY® - Vialux®